Uncategorized

Girlpower shoutout!

 

Girlpower shoutout is een terugkerend artikel waarbij we personen en bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan girlpower en female empowerment een shoutout geven. Het idee achter dit artikel is het verbeteren van de wereld voor vrouwen, in welke mate dan ook. Door bedrijven en personen te steunen die iets goeds doen voor vrouwen, kunnen we langzamerhand de situatie voor vrouwen verbeteren. Want laten we eerlijk zijn: vrouwen worden niet altijd evenveel gesteund als mannen. We zouden op gelijke voet willen staan, 50/50 equals en we hopen hiermee een kleine bijdrage te kunnen leveren.

Screen-Shot-2018-04-10-at-18.29.13-1024x358

Voor het eerste artikel wil ik het graag hebben over een website die bijna elke fashionista wel kent: Asos. Voor degene die deze website niet kennen: Asos is een online kledingwinkel die duizenden verschillende merken verkoopt van Adidas naar River Island tot Moschino, ze hebben dus voor ieder wat.

 

De reden waarom ik Asos een shoutout wil geven, is omdat ze sinds ongeveer een week een nieuwe tag hebben op de startpagina van hun website genaamd “Nude lingerie, Find your best match”. Zoals de naam al aangeeft gaat het over lingerie, bh’s en ondergoed. Maar wat hier zo goed aan is, is dat de categorie verschillende huidskleuren vertoont. Dit is een fantastische ontwikkeling, want we weten allemaal dat de juiste nude/huidskleurige lingerie erg moeilijk te vinden is. Niet elke winkel heeft dit en niet elke winkel denkt hieraan wanneer ze hun producten aan het ontwikkelen zijn en in de winkel zetten.

 

Nog een reden voor een shoutout, is dat Asos ook plus maten verkoopt wat fantastisch is. Het is erg belangrijk dat we elke vrouw steunen, het maakt niet uit welke maat of kleur je bent. We kunnen alleen sterker worden in de wereld als we elkaar allemaal supporten! #Girlpower ! Dus ze verkopen niet alleen kleding en lingerie voor vrouwen met elke huidskleur maar ook voor vrouwen met elke vorm lichaam. Dit is een bedrijf die dus echt elke soort vrouw steunt, wat je kunt zien aan de producten die ze verkopen.

 

Disclaimer: omdat huidkleurige lingerie zo populair is, is al een helft niet meer te kopen in de categorie op de startpagina. Wees dus snel als je een nude match wilt vinden op Asos. Link.

Dit was mijn Girlpower shoutout van de week. Wat vonden jullie van dit artikel, zijn jullie het met me eens of niet? Welk bedrijf of persoon verdient een Girlpower shoutout volgens jou? Laat het weten in de comments of op onze Posts op Instagram.

 

X Rach.

 

Voor meer content zoals dit, volg ons via Facebook of Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s