Book Club, Jess, Lifestyle

The Pinktuition Book Club – Het Verloren Symbool

Ondanks het drukke leven wat ik leidt als student, vind ik het toch prettig om mij af en toe terug te trekken met een heerlijke latte en een boek. Helaas lukt dit niet altijd. Omdat lezen mijn hobby is en ik het toch belangrijk vindt om te blijven lezen, neem ik bijna altijd een boek mee in mijn tas. Zo kan ik hem onderweg lezen in de trein. Momenteel lees ik Het verloren symbool van Dan Brown. Het boek is uitgekomen in 2009 en telt 510 bladzijdes, een echte dikke pil dus.    
IMG_5331Dan Brown is een van mijn favoriete schrijvers. Hij schrijft op zo’n manier dat je echt in het boek gezogen raakt en niet kan stoppen met lezen. Het eerste boek wat ik van hem heb gelezen is De Da Vinci Code. Mijn favoriete boeken van Dan Brown hebben altijd professor Langdon als hoofdrolspeler en gaan over mysteriën en kunst. In het verloren symbool vraagt een Peter Solomon, Professor Langdon om een lezing te geven in het Capitool in Washington D.C. Als hij eenmaal op locatie is, is Peter Solomon nergens te bekennen. Een mysterieuze man heeft de Vrijmetselaars geïnfiltreerd en wil een geheime poort openen, die zich volgens de legende, in Washington bevindt. Deze mysterieuze man heeft Professor Langdon misleidt en wil dat hij hem helpt met het vinden en openen van deze poort…

Als jij, net als ik, houdt van thrillers met een vleugje mysterie en (kunst)geschiedenis, is dit dus echt een aanrader!Wat voor een boeken lezen jullie allemaal? Op dit moment lees ik het verloren symbool en de biografie van Michelle Obama.

x jess

Meer lezen zoals dit? Volg ons op Instagram en Facebook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s