CHEAPY, Jess, Lifestyle, Uncategorized

CHEAPY #1 – Boobies

Ik ken geen enkel persoon op deze aarde die geen sucker is voor goedkope prullaria van Wish en AliExpress. Ik zelf ben daar ook een voorbeeld van, dus bij deze: CHEAPY. CHEAPY is een tag voor mensen die graag leuke, goedkope, kleine spulletjes getest willen zien. Are you ready?

il_340x270.1203612448_5n9a
Waar ik het deze keer met jullie over wil hebben zijn borsten. Soms zijn ze zó onhandig! Bij shirtjes met open ruggen en blote schouders kun je geen normale BH aan. Strapless BH’s zijn ook
the worst. Ik heb een paar badpakken zonder enige vulling.. Wat doen we hieraan? Het lijkt net of de wereld geen rekening wil houden met vrouwen met borsten..

Maar goed. Voor CHEAPY heb ik van Wish twee items aangeschaft die, denk ik, erg handig zijn voor de zomermaanden. Namelijk: Een plak-bh met rijgsluiting en plak bloemen voor op je tepels. Beiden producten hebben mij iets van €1-, gekost, praktisch niets dus.

fetchDit schijnt dé nieuwe oplossing te zijn, een plak-bh die werkt als een soort van magische push-up. Op het plaatje ziet het er in ieder geval veelbelovend uit. Ik heb de zwarte besteld, in maat D. De BH is netjes binnengekomen, met folie over de plakstrips. Ik heb hem geprobeerd en hij plakt zeker goed. Ik kan er mee springen en hij blijft nog plakken, in tegenstelling tot de plak-bh’s van de Primark. Over het touwtje ben ik iets minder enthousiast: het is niet dat je borsten magisch tegen elkaar aan gaan staan. Hij pusht ze wel iets op, maar verwacht geen wonderen.. Voor de prijs vind ik dit écht een top BH en ik zal er nog een paar aanschaffen voor de zomer.

fetch (1)Dit leek mij zó handig, een soort van plak bloem voor over je tepel heen. Ik ga dit zelf gebruiken voor wanneer ik een badpak draag zonder vulling, maar dit zal ook goed werken bij blote schouder-, en rug topjes. Wederom blijft dit bloemetje (hoe zal ik het anders noemen?) goed plakken en zie je de contouren niet door badkleding heen. Of het blijft plakken in het water weet ik nog niet zeker.


Hebben jullie een wondermiddel voor jullie borsten, en met name voor in de zomermaanden? Let me know!

x jess
Meer lezen zoals dit? Volg ons op Facebook en Instagram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s