Fitness, Jess, Lifestyle

Lazy Girl Fit Hacks

Het zonnetje is weer voorzichtig aan het schijnen en dat betekent dat het in de buurt komt: bikini season!! Ik heb zelf geaccepteerd dat ik nooit een maatje 34 zal dragen, maar iedereen probeert er natuurlijk op zijn best uit te zien in de zomermaanden. In maart en april heb ik meestal een lifestyle change, waar ik een aantal weken gezond eet, veel water drink en sport. Maar the truth is.. ik ben helemaal niet zo sportief! Als een echte proud lazy girl heb ik voor jullie een aantal manieren om deze maanden toch sportief door te komen, om deze zomer zelfverzekerd in bikini, badpak of zwembroek te paraderen.
812e97deddfea6963ce9a55e67c97404Fitnessblender
Fitnessblender is een youtube kanaal die gratis workout video’s upload. De video’s worden gemaakt door Daniel en Kelli, allebei ervaren personal trainers. Het idee achter fitnessblender is dat Daniel en Kelli allebei vinden dat je altijd bezig zou moeten kunnen zijn met fitness, ongeacht je inkomen. Er staan verschillende workouts online, de workouts hebben verschillende lengtes en er komen regelmatige nieuwe bij. Wat ook erg fijn is, is dat je kan zien hoeveel calorieën je ongeveer verbrand hebt per workout, dan weet je gelijk of je dat extra wijntje kan drinken! Fitnessblender kun je dus overal doen, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding!

Zumba workout dvd’s
Zumba is net een feestje! Het liefst ga ik naar een Zumbales op de sportschool, maar als ik geen tijd (lees zin) heb om daar naartoe te gaan, pak ik er een zumba dvd bij. Ik heb de Zumba Step Rizer en vier bijbehorende dvd’s. Sommige workouts duren maar 20 minuten! Dat is ideaal als je niet zo veel tijd hebt, en toch wat calorieën wil verbranden! Want jeetje, dat doe je echt met Zumba!

Seven
Seven is een app die ik recent heb gevonden, maar nu al helemaal geweldig vind. Je kan deze downloaden in de App Store. Als je net als mij de gratis versie hebt, krijg je elke dag een workout die 7 minuten duurt. In ruil voor de workout krijg je een reclamevideo te zien. In deze 7 minuten doe je 16 oefeningen, 30 seconden lang met tussenpozen van 10 seconden. De workouts variëren van core, strength, tabata tot full body. Met deze app heb je helemaal geen excuus meer: iedereen heeft 7 minuten over, right?

Lifesum
Lifesum is wederom een app die je kan downloaden in de App Store. Dit is een calorieënteller, maar kan zoveel meer! Op dagen dat ik niet sport vul ik hierop in wat ik eet. De app berekent dan de calorieën en de hoeveelheid vet, koolhydraten en proteïne die je hebt gegeten. Als je deze app koppelt aan Apple Health houdt hij ook bij hoeveel stappen je hebt gezet – en daarbij hoeveel calorieën je hebt verband. Ook kun je, jouw gewicht invoeren om bij te houden of je al iets kwijt bent. Deze app kun je ook gebruiken als je wil aankomen.

Dit zijn de manieren waarop ik in de lentemaanden bezig ben met mijn gezondheid. Ik probeer af en toe naar de sportschool te gaan, maar met school, werk, vriend, vriendinnen en stage is dat af en toe niet haalbaar. Dit zijn dus mijn Lazy Girl Fit Hacks. Als jullie meer van dit soort artikelen willen lezen, of benieuwd zijn naar mijn resultaten, let us know!

Ik wil nog even extra benadrukken dat iedereen mooi is in zijn of haar eigen lichaam. Self Confidence is key! Je hoeft niet af te vallen, als je maar lekker in je eigen vel zit.

x jess

Wil je meer zoals dit lezen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s