Uncategorized

Fashion and Style

Top 5 fashion trends for spring 2018!

Dit zijn de vijf trends waar je een oogje op moet houden voor lente 2018. Dit zijn de meest fashion forward lente trends van dit jaar en ik heb een gevoel dat ze rond de zomer nog steeds trendy en fashionable zullen zijn. Hope you enjoy!


image

Pink and Red – De kleur millennial pink is overal terug te vinden dit seizoen, zelfs in  onze eigen website Pinktuition! Het is absoluut mijn favoriete kleur voor het nieuwe voorjaar en zal ook veel gedragen worden de beste most fashionable manier om de kleur te dragen is met een pop van rood (zie afbeelding; voorbeeld).

image1

Transparent – Deze trend is eentje die ik al jaren volg en een van mijn favorieten is, dit jaar is hij groter dan ooit met see through shirts, jurken en jassen. Nou ik weet wat je denkt je zult rekening moeten houden met je BH en ondergoed, maar het heeft ook een praktische kant aangezien de meeste stoffen van plastic zijn gemaakt, heb je een bescherming tegen regen in het wispelturige weer van Nederland.

image

Pastel, Yellow and Lavender – Deze lente komen alle pastelkleuren weer terug maar de grootste trends in pastelkleuren zijn Geel en Lavendel. De kleur lavendel komt voort uit de ouderwetse mode wereld aka fashionweek en designers en de kleur geel is in trend voornamelijk door insta-modellen, je zult de twee verschillende kleuren dus veel zien deze lente in verschillende soorten, dit zorgt er ook voor dat je je eigen unieke vorm van de kleuren kan vertonen.

image

The Fanny Pack – The Fanny pack is back en terug om te blijven. Je hebt hem vast al gezien dit jaar, de populaire Gucci Fanny pack riem combo. Maar nu beginnen andere merken hun eigen versie te maken, merken als Prada, Givenchy en ook meer commerciële winkels als Zara en Aldo hebben hun eigen versie van deze trend.

image

Strappy Heels – Deze trend is nogal een tijdloze trend en een staple in de schoenenkast, deze trend wordt vaak gecombineerd met andere trends als denim en pink. Het is een zeer vrouwelijk model en daarbij komend zeer vrolijk, het is ook makkelijk te combineren met skinny jeans of een A-lijn rok.

 

Dit zijn de trends waar je een oogje op moet houden! Het is vrouwelijk, fierce en bold. De afgelopen maanden staan voor Girlpower, met de #metoo movement voelen we een sfeer van female empowerment en dat is zeker terug te vinden in de mode met sterke silhouetten en duidelijke vrouwelijkheid in kleur en design. Being out and proud about your body and the way you dress, staat centraal in de huidige situatie, dus wees vooral jezelf en be proud to rock your own style!

XoXo Rach.

Voor meer content zoals dit volg ons op Facebook en Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s