Uncategorized

Our first post.

c25cc973bab0342171bf2e9748aa861aDag allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op Pinktuition, onze blog over fashion, lifestyle, culture, beauty en ga zo maar door. Om niet zo maar in het bloggen te vallen willen wij onszelf graag voorstellen.

Mijn naam is Rach, 21 jaar oud en studeer Communicatie. Mijn afkomst is een unieke mix tussen Surinaams en Turks. Ik heb een achtergrond in Visual Merchandiser en heb een jaar Fashion en Business gestudeerd, dus je kan veel fashion Posts en mode inspiratie van me verwachten. In het dagelijks leven hou ik me veel bezig met muziek, films, series en gay culture. Wat ik hoop te bereiken met onze blog is dat ik iemand iets nieuws kan vertellen over andere culturen en anderen inspireren, in welke mate dan ook!

En ik ben Jess, 22 jaar oud, student Pedagogiek en ben opgegroeid tussen twee culturen net zoals Rach – Nederlands en Italiaans. Ik heb al drie jaar een lieve vriend en ik probeer dagelijks mijn leven op de rails te krijgen. Ik hou van lezen, winkelen, reizen en eigenlijk alles waar een meisje van 22 jaar van houdt. Ik hoop van harte dat jullie je herkennen in onze blogposts – ik wil vooral niets mooier maken dan het is. Tegenwoordig zijn foto’s op Instagram en Facebook met de juiste angle enorm belangrijk. Maar het echte leven is niet zo perfect als op die mooie plaatjes en dit willen we graag vertonen.

Wij kennen elkaar sinds de middelbare school en in de eerste instantie vonden we elkaar niet eens zo aardig! Naarmate het jaar zijn we meer naar elkaar toegegroeid en tegenwoordig zijn wij een duo wat elkaar echt aanvoelt. Zo zijn een paar van onze gelijkenissen dat wij altijd te laat zijn, Disney liefhebbers zijn en Harry Potter fanatiekelingen zijn sinds day one! Wij hebben al langer het idee om samen een platform op te zetten en het idee van doorbreken in de blogger scene past daar uiteraard bij. In de eerste instantie willen wij twee keer per week uploaden: Rach op woensdag en Jess op vrijdag.

Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om onze blogs te lezen en een kijkje te nemen in ons leven als wij het vinden om ze voor jullie te schrijven!

Liefs,

Rach en Jess.

Wil je meer van ons weten? volg ons dan op Facebook en Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s